Op zondag 26 januari 2020 is onder belangstelling van vakgenoten uit de horeca de oesterbar “Oesterbar ’t Wad” geopend.
De oesters die geserveerd worden komen rechtstreeks van het Wad bij Terschelling naar ons homarium. De leefomstandigheden van de zee zijn gelijk aan die van het Homarium, waardoor de oestersmaak volledig behouden blijft. Deze wilde oesters gedijen goed rond het eiland door het zeer schone zeewater en de grote hoeveelheden Fytoplankton. Het is dan ook geen wonder dat de wilde Terschellinger Creuse ziltig en stevig zijn met een mooie volle verfijnde smaak.
De keuken van restaurant Broeq werkt alleen met biologische producten en creëert daarmee bijzondere en smaakvolle gerechten. We serveren daarom alleen vis die uit de Noordzee of hoger gelegen zeeën komt. De oester is daarom ook een logische keuze en past naadloos bij onze visie!
De oesters worden door de keukenbemanning op de volgende wijze bereid:
Bent u ook benieuwd naar het beste dat ’t Wad ons te bieden heeft? Reserveer nu bij Oesterbar ’t Wad en laat u culinair verrassen!
Restaurant Broeq is met haar Franse Grill is in de zomer 2019 omgetoverd tot een nieuw culinair concept. Kom ook (h)eerlijk genieten!