Eetcafé Mondial

Bij Eetcafé Mondial komt alles samen. Bowlen, fitness, klimmen, lessen volgen, je kind brengen, studeren, werken of gewoon gezellig samen komen. Het is het kruispunt van de vele verschillende activiteiten binnen het centrum.

Welkom in de wereld van Eetcafé Mondial

Bij eetcafé Mondial komt letterlijk alles samen na of voor Bowlen, fitness, klimmen, lessen volgen, je kind brengen, studeren, werken of gewoon gezellig samen komen. Het is het kruispunt van de vele verschillende activiteiten binnen het centrum. Vanuit de keuken van restaurant Broeq wordt ook eetcafé Mondial bevoorraad met heerlijke gerechten.

We serveren heerlijke biologisch gemaakte broodjes voor de lunch, of als gezonde “snack” tussendoor, evenals gerechten in de vorm van plate service voor de snelle honger. Zie onze MENUKAART. Ons expresso-apparaat geeft heerlijke koffiesoorten, waarbij we ook verschillende bieren uit het vat kunnen bieden, naast gezonde frisdranken.

Ook bieden we jaarlijks een programma aan met culturele en muzikale activiteiten zoals kunst, live muziek/D.J. en/of thema gerichte presentaties zoals mode, een foodmarkt en op gezondheid gerelateerde bijeenkomsten.

Circulair ondernemen

Ook in ons café Mondial hebben we oog voor duurzaam ondernemen met o.a. de gerechten die we bereiden evenals het streven naar zo weinig mogelijk afval en gebruik makend van materialen die circulair zijn of duurzaam gewonnen zoals het gebruik van kurk.

We willen bovenal een gezellig eetcafé zijn waarin je graag afspreekt met vrienden, familie of mensen die je in of buiten de wereld van De Geus Langedijk tegen komt!

Reserveer bij Eetcafé Mondial

Bent u ook benieuwd naar het beste dat Eetcafé Mondial ons te bieden heeft? Reserveer nu bij Eetcafé en laat u culinair verrassen!